viernes, 15 de febrero de 2013

Torna la motivació!!!

Molt de temps sense passar per aquí, i moltes coses a explicar... La veritat és que no he deixat ni un moment d'escalar ni d'entrenar, però nosé perquè portava un temps amb la motivació baixa... Estava saturat? Es pot estar saturat de fer el que més t'omple i t'agrada? Doncs encara que sembli extrany es veu que sí.


Després d'uns dies de prendre'm tant la roca com la resina amb més calma i menys dedicació, aquell fanatisme, aquelles ganes d'apretar al màxim fins gairebé trencar les regletes, aquell no deixar de pensar en nous projectes i intentar superar-te cada dia, per fi, a tornat a mi.

 

Ho explicaré de manera molt resumida; durant aproximadament aquests tres últims mesos he estat escalant majoritàriament per zones properes a Barcelona, sense grans encadenaments a destacar però si que he anat provant cosetes, amb excepció del Nadal, que vam passar sis fanàtics dies a la gran paret de Seynes.


Seynes es caracteritza per vies d'uns 25-30 metres de placa vertical o lleugerament desplomada, tot i que n'hi ha també de més curtes, amb abundància de regletes i xorreres (sobretot al sector de Nouveau Monde, el més espectacular de tots). La paret es cara Sud, el qual permet escalar a molt bona temperatura en èpoques de fred amb sol pràcticament a tota hora.


Nosaltres vam passar-hi 6 dies, escalant non-stop i acabant destrossats completament. Per a dormir l'acampada lliure està tolerada a la zona, excepte al camí del mateix accés al sector. Sinó, hi ha diversos campings o hostals a molt pocs km, però a l'hivern està pràcticament tot tancat! Vam passar els primers dies d'acampada lliure i ens vam acabar acomodant els últims en un petit hostalet.

 
 
 
 
 

Marxem fets pols però encantats amb les vies, tornarem!


En definitiva, que després d'entendre que una semi-desconexió molt de tant en tant, mai va malament, torno a estar motivadíssim! Així que a apretar molt a roca i a dormir al plafó :) Fins aviat!!!

PD: Agrair moltes de les fotografies del blog a la Bea que ens està fent uns reportatges brutals últimament, i cada cop millors!

1 comentario:

 1. Ara que has tornat a motivar-te a tope, a veure si comencem a tornar a sortir els caps de setmana, que últimament portem un temps que ens quedem tots per aqui!

  Bé, aquest cap de setmana toca Siurana ja! Quines ganes :D.

  Seynes brutal, molt recomanable i un lloc per a tornar-hi tot i que aquí a Catalunya tenim sector excel·lents que encara no hem ni tastat! Com pot ser això??

  Salut!

  Pedu

  ResponderEliminar